Szolgáltatások

Hogyan rendelhető egyedi kép?

Küldjön email-ben egy levelet az info@czekoart.hu címünkre, melyben írja meg elképzelését, hogy milyen, mekkora és hány alakos képet szeretne rendelni tőlünk! Jelölje meg az időpontot, hogy mikorra kell elkészülnie az alkotásnak!
Válaszlevelünkben megírjuk, hogy mikorra és mennyiért készülne el a rajz. Ha megfelel Önnek az ajánlat, ezt követően küldje át a fotók e-mail címünkre, egy leírással, arról, hogy szeretné elkészíttetni a képet, az alakok elhelyezkedését a hátteret stb.
Egy-egy személyről lehetőleg több fotót küldjön. A képek legyenek jó felbontásúak, fontos, hogy az arcvonások jól felismerhetőek és élesek legyenek - mivel személyesen nem ismerjük a fotón ábrázolt személyt, abból dolgozunk, amit látunk. Nagyítás esetén a rossz minőségű fotón az arcvonások elmosódottá válnak, ami megnehezíti a kép elkészítését különösen az egyre nagyobb méretek esetén. Amennyiben a küldött fotó nem megfelelő minőségű, tájékoztatni fogjuk.
Kérjük a levélben adja meg a telefonszámát és a postacímét is a gyorsabb kapcsolatfelvétel céljából.
Miután elkészült a kép lefotózzuk, majd átküldjük e-mailben, hogy lássa az elkészült rajzot. 
Ön megnézi és visszajelez, hogy minden rendben van-e a képpel, vagy esetleg kell-e valamit módosítani rajta.
Amennyiben teljes mértékben elégedett a munkánkkal, akkor történik meg az átadás, ami lehet személyesen Budapesten, Veresegyházon, Vácon egy megbeszélt helyen és időben, vagy postai úton.
 


fekete-fehér rajz

Egyedi műalkotást szeretne ajándékba adni szeretteinek, barátainak? Most igazi meglepetést szerezhet egy szép fekete-fehér rajz megrendelésével. Legyen szó portréról, híres emberről, családi képről, aktkép, tájkép, munkahelyi közösség, baráti kör, vagy házi kedvenc megrajzolásáról.

színes rajz

Megszeretné lepni szeretteit barátai egy igazán egyedi személyreszabott ajándékkal? Most igazi meglepetést szerezhet egy szép színes rajz megrendelésével. Legyen szó portréról, híres emberről, családi képről, aktkép, tájkép, munkahelyi közösség, baráti kör, vagy házi kedvenc megrajzolásáról.

festmény

Küldje el kedvenc fotóját és mi ennek alapján elkészítjük festményét, mely egy életen át dísze lehet otthonának. A fotó ábrázolhatja a családját, barátait, kedvenc kutyáját, cicáját, egy életképet, csendéletet, motort, autót, aktot vagy akár egy szívéhez nőtt tájat.

karikatúra

Egy ajándék mely egyszerre lehet humoros gúnyos és ironikus de mindenképpen megnevetteti a kép alanyát. A műfaj szabadabb teret enged magának,a különböző kéréseknek is lehetőséget adva.

digitális grafika


ajándékutalvány